Sommar, sommar, sommar...

Under sommarmånaderna blir Skeppsviks Herrgård till en riktig sommarkrog med öppet alla dagar i veckan. Gäster kommer med båt från närliggande stugområden och matsugna kommer ut till Skeppsvik från hela Umeåregionen

Bokning & Information: 090-54054

Grillbuffé

På fredagkvällar hela juli så tänder vi kolgrillarna i trädgården och erbjuder en generös grillbuffé bestående av bland annat oxfilé, hjort och kyckling. Detta serveras med en rad härliga tillbehör, och vi har såklart både vegetariskt och veganskt alternativ.

På scenen står det alltid ett liveband som underhåller. Välj själv om du bokar bord inomhus eller om du njuter av värmen på vår stora uteservering.

Räkfrossa

Under onsdagskvällarna i juli serverar vi en riktigt härlig räkfrossa. Ät så mycket räkor du vill tillsammans med klassiska tillbehör som aioli, bröd, sallad och skagenröra.

På scenen står det alltid ett liveband som underhåller. Välj själv om du bokar bord inomhus eller om du njuter av värmen på vår stora uteservering.

Skärgårdslunch & a´la carte

Varje dag serveras en stor skärgårdsbuffé och dessutom har vi alltid en á la carte-meny med en massa godsaker som stekt abborre, gravlaxmackor, våfflor och en massa annat. Allt producerat med så mycket lokala råvaror som möjligt. Mycket av grönsaker och örter odlar vi själva på herrgården

Midsommar

Varje år bjuder vi in till ett stort midsommarfirande på herrgården. Vi serverar en speciell midsommarbuffé i restaurangen och bjuder vi upp till dans kring midsommarstången ackompanjerad av livemusik. Till alla barn har vi såklart lite överraskningar.

Midsommarafton på Skeppsviks herrgård är en folkfest och en tradition i Umeåregionen.