Sommar, sommar, sommar...

Under sommarmånaderna blir Skeppsviks Herrgård till en riktig sommarkrog med öppet alla dagar i veckan. Gäster kommer med båt från närliggande stugområden och matsugna kommer ut till Skeppsvik från hela Umeåregionen

Bokning & Information: 090-54054

Grillbuffé

På fredagskvällar hela juli så tänder vi kolgrillarna i trädgården och erbjuder en generös grillbuffé bestående av bland annat oxfilé, hjort och kyckling. Detta serveras med en rad härliga tillbehör, och vi har såklart både vegetariskt och veganskt alternativ. På scenen står det alltid ett liveband som underhåller. Välj själv om du bokar bord inomhus eller om du njuter av värmen på vår stora uteservering.
BBQ-kvällar 2024:

Fredag 5/7

Fredag 12/7

Fredag 19/7

Fredag 26/7


Räkfrossa

Under onsdagskvällarna i juli serverar vi en riktigt härlig räkfrossa. Ät så mycket räkor du vill tillsammans med klassiska tillbehör som aioli, bröd, sallad och skagenröra. På scenen står det alltid ett liveband som underhåller. Välj själv om du bokar bord inomhus eller om du njuter av värmen på vår stora uteservering.
Räkfrossa 2024:

Onsdag 3/7  
Onsdag 10/7
Onsdag 17/7
Onsdag 24/7
Onsdag 31/7

Skärgårdslunch & a´la carte

Varje dag serveras en stor skärgårdsbuffé och dessutom har vi alltid en á la carte-meny med en massa godsaker. Allt producerat med så mycket lokala råvaror som möjligt. Mycket av örterna odlar vi själva på herrgården.

Dessutom finns det alltid våfflor, gott fika och glass för den sötsugna!
(bilden är tagen 2022, priser och utbud kan ha förändrats)

Midsommar

Varje år bjuder vi in till ett stort midsommarfirande på herrgården. Vi serverar en speciell midsommarbuffé i restaurangen och bjuder vi upp till dans kring midsommarstången ackompanjerad av livemusik. Till alla barn har vi såklart lite överraskningar.

Midsommarafton på Skeppsviks herrgård är en folkfest och en tradition i Umeåregionen.