Herrgårdsrensning

Genom åren har vi på Skeppsviks Herrgård samlat på oss en hel del utrustning och saker som fortfarande är i gott skick, men inte används länge. Nu börjar förråden vara överfulla och det är dags att rensa. Och vi vill ha din hjälp. Och genom att hjälpa så bidrar du även till kampen mot barncancer

Så, istället för att slänga dessa saker vill vi nu dels se till att sakerna kommer till (åter)användning, dels bidra till kampen mot barncancer. Detta genom att låta allmänheten komma och ta de saker de kan ha användning för, och som motprestation swisha valfri summa till Barncancerfonden.

Start: 25 maj, klockan 12.00

Slut: När det inte finns fler saker att ställa ut (tältet fylls kontinuerligt på), dock senast torsdag 20 juni.


Länk till insamlingen online på Barncancerfondens hemsida: https://www.barncancerfonden.se/skeppsviks-herrgard-rensar-mot-barncancer
Så här går det till:

-Under maj kommer vi att rensa våra förråd på allt sådant vi inte använder. Det är mängder av glas, porslin, köksgrejer, möbler, verktyg och mycket annat.

-Lördag den 25e maj klockan 12.00 ställer vi fram allt i ett tält ute på gården och då är ni välkomna ut till oss. Tältet är obemannat och kommer att finnas uppsatt fram till vi inte har fler saker att lägga ut. 

-Sakerna är INTE prismärkta, utan den som tar en sak bestämmer själv vilken summa Barncancerfonden ska få.

-Principen är att man tar det man vill ha och swishar valfritt belopp till Barncancerfonden via den QR-kod som finns uppsatt på skyltar vid Herrgården. Pengarna går alltså DIREKT till Barncancerfonden.

-Kampanjen är redan igång, så skulle du inte ha möjlighet att komma ut, så går det självklart bra att skänka en slant till insamlingen ändå, genom att scanna QR-koden här intill.

(Och du, ta gärna med kassar eller kartonger att bära hem era fynd i!)

/Stefan och Annalena

QR-kod till kampanjens Swish hos Barncancerfonden